Kampanjan teemat

Pyöräilevä Oulu

Oulu tunnetaan pyöräilykaupunkina ja minäkin olen aktiivinen pyöräilijä. Haluan tehdä osani, jotta katumme olisivat maineen arvoisia. Meille on rakennettu erinomainen pyöräbaana ja pyöräväyliä - mutta välillä tökkivät aivan perusasiat, kuten pyöräteiden auraaminen ja valaiseminen talvisin. Puhumattakaan hienosta kaupunkipyörähankkeesta, joka kaatui turhaan pikkupolitikointiin.

Pyöräily on terveellistä, halpaa ja ekologista - tehdään siis pyöräilystä kilpailija autoilulle ja julkisille!

Bicycle Shop
IMG_2742_edited.jpg

Opiskeleva Oulu

Olen yliopistolta valmistunut mutta yhä opiskelijahenkinen kevytyrittäjä, ja etsin vielä paikkaani työelämässä. Opiskelijat ovat Oululle valtava voimavara: me tuomme kaupunkiin jatkuvasti nuorekasta energiaa ja laadukas korkeakoulutus paras tapa houkutella tänne uusia oululaisia tekemään työtä. Opiskelijoilla on kuitenkin oltava myös syitä jäädä tänne, missä kaupungillamme on vielä kehitettävää.

Oululaisella opiskelijalla on oikeus voida hyvin, asua edullisesti ja työllistyä tänne.

Vihtova Oulu

On ollut ihana nähdä, miten Oulun saunakulttuuri on kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Meillä on useita yksityisiä saunatiloja ja viime kesät olemme saaneet nauttia elämyksistä, kuten Kesän saunasta Tuiran rannalla sekä Värtön lauttasaunasta. Sauna on elävän, suomalaisen kulttuurin tyyssija, jossa voi peseytymisen lisäksi myös laulaa, näytellä ja keskustella syntyjä syviä.

Oulussa on selkeä tarve ja tila ympärivuotiselle yleiselle saunalle.

Vaalikärkieni lisäksi sitoudun Vasemmistoliiton arvoihin ja Oulun vasemmiston kuntavaaliohjelmaan. Voit tutustua arvoihini Arvot-sivulta tai ajankohtaisiin mielipidekirjoituksiini blogistani.

Image by Anne Nygård