Search
  • aleknikula

Ehdolla kuntavaaleissa!
Hei!


Olen Aleksi Nikula, oululainen kääntäjä, kevytyrittäjä ja kulttuuritoimija. Olen aina ollut poliittisesti ajatteleva ihminen, ja halusin lähteä ehdolle vuoden 2021 kuntavaaleissa, koska Oulun kuntapolitiikka tarvitsee mielestäni lisää vasemmistolaisia ääniä. Vahva ja elinvoimainen julkinen sektori, tasa-arvoinen mielipideympäristö ja kestävä kehitys ovat parhaita ja tehokkaimpia keinoja parantaa oululaisten hyvinvointia ja suojella julkista pääomaamme. Siksi poliittinen kotini on vasemmistoliitossa.


Vaalikärkeni näissä vaaleissa liittyvät itselleni rakkaisiin, hyvin arkisiin oululaisiin asioihin: pyöräilyyn, opiskeluun ja saunomiseen. Sen lisäksi kannatan muita vasemmistoliiton tärkeinä pitämiä arvoja, kuten yhdenvertaisuutta, ilmastonmuutoksen torjuntaa ja vähäosaisten oikeuksia: Oulu kuuluu asukkailleen, ei pääomalle, ja kunnallispolitiikkamme täytyy kuvastaa sitä.


Olen uusi kuntapolitiikassa ja minulla on paljon opittavaa. Mutta hihastani löytyy myös rutkasti tuoreita näkökulmia, joiden avulla voimme rakentaa reilumpaa Oulua kaikille - ei vain harvoille! Tämä blogi kokoaa poliittiset mielipiteeni, kannanottoni ja pohdintani yhteen helposti löydettävään ja linkattavaan paikkaan näissä ja tulevissa poliittisissa seikkailuissani.


Blogini lisäksi voit oppia minusta lisää nettisivuillani, johon olen koonnut jämäkän tietoiskun arvoistani ja vaalikärjistäni; Facebook-sivultani, jossa kommentoin julkista keskustelua ja otan kantaa, sekä Punatulkut-kanavalla Youtubessa, jossa striimaan viikoittain ajankohtaisista uutisaiheista.

28 views0 comments

Recent Posts

See All